Nincs termék a kosárban.

  • English
Fel

Szeleshát
borai
TOVÁBB

Vörös borok

Borainkat a legkorszerűbb technológiával felszerelt új feldolgozó üzemünkben készítjük, tiszteletben tartva a hagyományokat, vörösboraink nagy részét mai napig lösz falba vájt pincéinkben érleljük, kis tölgyfahordókban, legalább 6 hónapig. Célunk, hogy egyensúlyban lévő, tartalmas, ránk jellemző terroir borokat készítsünk.

Rosé borok

Érett szőlőből a megfelelő savtartalommal készítjük rosé borainkat melyet hűthető acéltartályokban 13-15 C-on 2-3 hétig erjednek, megtartva a szőlőfajta friss, gyümölcsös jegyeit. Évjárat függően több féle rosé bort is készítünk.

Fehér borok

Olaszrizling fajtából készítjük egyetlen fehérborunkat, melyet a Szeles-hát dűlő legészakibb pontjára telepítettünk. Hűthető acéltartályban 13-15 C on 2-3 hétig erjesztjük majd palackozzuk, megtartva, könnyed, gyümölcsös ízjegyeit.

Vörös Cuvéek

Cuvéeinket válogatott alapanyagokból a prémium szegmensbe szánjuk ezért összeállításuk után nagyrészt első töltésű 225l-es tölgyfahordóban érlelődnek legalább 12 hónapig. Jellemzően komoly beltartalommal rendelkeznek, így a hordós érlelés még komplexebbé teszi őket, rendkívüli élményt nyújtva.